آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مربای توت‌فرنگی با مایکروویو

مربای توت فرنگی با مایکروویو.jpg
30 دقیقه زمان آماده‌سازی 24 ساعت زمان استراحت 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

توت فرنگی 250 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 250 گرم
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
وانیل شکری 2/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. برگ توت فرنگی ها را جدا کرده و توت فرنگی ها را در ظرف مناسبی حاوی آبِ سرد بریزید تا شن های موجود در آن ته نشین شود. پس از دو دقیقه، توت فرنگی ها را با دست از آب خارج کرده و در آبکش بریزید تا آبِ آن ها کاملاً گرفته شود؛
2. در ظرف شیشه ای شکر را لابه لای توت فرنگی ها ریخته و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد؛
3. پس از این مدت، مخلوط توت فرنگی را بدونِ در، به مدت پنج دقیقه در مایکروویو با حداکثر قدرت قرار دهید تا جوش آید، در طی این مدت، آن را با قاشق، چند بار هم بزنید؛
4. زمانی که جوش آمد، آب لیموترش را به آن افزوده و بگذارید مربا، به مدت 10 دقیقه دیگر، در مایکروویو با همان قدرت بماند تا کاملاً غلیظ شود. پس از غلیظ شدنِ مربا، آن را از مایکروویو خارج کرده، وانیل را به آن افزوده، سپس در ظرف شیشه ای استریل شده بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شود. درِ آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.

نکته

برای اطمینان از پخت و غلظت مربا، یک قاشق سوپ خوری از شربت مربا را در ظرف کوچکی حاوی آبِ سرد بریزید و بگذارید به مدت دو تا سه دقیقه بماند، سپس ظرف را کج کنید، درصورتی که شربتِ مربا به شکل لایه ای چین خورده، روی آب قرار گرفت، مربا آماده است. در غیر این صورت، مجدداً مربا را به مدت دو تا سه دقیقه در مایکروویو با حداکثر قدرت، قرار دهید تا کاملاً قوام آمده و غلیظ شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید