آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی کرم دار

مجله. 74 ص.96.jpg
30 دقیقه آماده سازی 75 دقیقه استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

خمیر هزارلا خمیر هزارلا 1 واحد
آرد نول (الک‌شده) به مقدار لازم
نشاسته ذرت (الک‌شده) 2 قاشق سوپ‌خوری
شکر (نرم و دانه‌ریز) 80 گرم
شیر (سرد) 250 میلی‌لیتر
وانیل شکری 1 قاشق چای‌خوری
خامه (فرم‌گرفته) 250 گرم
توت‌فرنگی، رِدبری، بلوبری و رُزبری تعدادی برای تزیین
سس شکلات مقداری برای تزیین
پودر شکر (الک‌شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. خمیر هزارلا را با وردنه روی سطح آردپاشی شده به ضخامت سه میلی متر باز کنید. خمیر بازشده را به قطعات 8*8 سانتی متری برش دهید، سپس آن ها را در کنار یکدیگر در سینی فر چیده و به مدت تقریبی 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند. پس از پخت، از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شوند؛
2. در این فاصله، نشاسته ذرت را به همراه شکر در قابلمه ای کوچک حاوی شیر سرد ریخته و روی حرارت با لیسک هم بزنید تا کِرمِ غلیظ و یکدستی حاصل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. وانیل را به کِرمِ افزوده و مخلوط کنید، سپس روی آن را با سلفون پوشانده و به مدت 45 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شود؛
3. پس از سردشدنِ کِرِم وانیل، آن را به همراه خامه فرم گرفته در ظرفی ریخته و با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند؛
4. خمیرهای سردشده را با چاقو به صورت عرضی از وسط برش دهید. مقداری از کِرِم وانیل آمادهشده را روی هر تکه از خمیر قرار دهید، سپس مقداری توت فرنگی یا بری دلخواه تان را روی کِرِم قرار دهید؛
5. خمیر دیگر را روی آن بگذارید. بقیه خمیرها را نیز به همین ترتیب آماده کنید. شیرینی ها را در ظرف موردنظر چیده و با مقداری سس شکلات و پودر شکر، تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید