آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کباب انار آغوز

کباب انار آغوز.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

راسته گوساله یا بره 800 گرم
مغز گردو (چرخ‌شده) 200 گرم
پیاز (رنده‌شده) 2 عدد
سس انار 4/1 پیمانه
آب انار 15 میلی‌لیتر
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه

1. راسته را به ابعاد 4×4 سانتی‌متری خرد کنید. گردو، پیاز، سس انار، آب انار و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده و تکه‌های گوشت را به مدت (حداقل 10 ساعت و حداکثر 24 ساعت) در آن بخوابانید و در یخچال بگذارید تا کاملاً مزه‌دار شود.
2. گوشت را به سیخ کشیده و زیر گریل یا روی کباب‌پز کباب کنید. در نیمه‌های پخت به آن نمک بزنید. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

هادی [ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام
خسته نباشید
در انار آغوز از رب انار استفاده نمیشه و فقط آب انار هستش چون رب باعث سوختن کباب میشه
در ضمن انار آغوز حتما از سبزی محلی گیلان (چوچاغ) استفاده میشه.
هادی از رشت
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید