آشپزی بدون عشق معنا ندارد

جوجه تندوری

جوجه تندوری.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

کره 54 گرم
پیاز قرمز (خردشده) 1 عدد
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
دانه خردل (پودرشده) 2 قاشق چای خوری
زنجبیل تازه (رنده شده) 1 قاشق سوپ خوری
پودر کاری 1 قاشق سوپ خوری
ادویه تندوری 1 قاشق چای خوری
زیره سبز 1 قاشق چای خوری
ادویه گرم ماسالا 2/1قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
آب لیموترش 1 قاشق سوپ خوری
ران مرغ (بااستخوان) 1200 گرم

طرز تهیه

تمام مواد (به جز مرغ) را با هم مخلوط کرده، قطعه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت (سه تا هشت ساعت) در یخچال قرار دهید. سپس ران را به سیخ چوبی کشیده، داخل سینی گریل بچینید و زیر گریل که از قبل روشن کرده‌اید، کباب و سرو کنید.

نکته

ادویه تندوری شامل: پودر سیر (سه قاشق سوپ خوری)، فلفل قرمز، گشنیز، زیره و زنجبیل (دو قاشق سوپ خوری از هر کدام)، دارچین و هل (2/1 1 قاشق چای خوری از هر کدام) است.

ادویه گرام ماسالا: یک قاشق سوپ خوری تخم گشنیز، یک قاشق سوپ خوری زیره، یک قاشق چای خوری فلفل سیاه، یک قاشق چای خوری فلفل قرمز، یک قاشق چای خوری پودر سیر و قاشق چای خوری میخک را در تابه ای داغ، روی حرارت متوسط ریخته و تفت دهید تا کمی تیره رنگ شوند، سپس یک قاشق چای خوری زنجبیل پودرشده به آن بیافزایید و مجدداً تفت دهید. تابه را از روی حرارت برداشته و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شوند. دانه های یک قاشق چای خوری هل را از پوسته جدا کرده و به همراه ادویه های سردشده، آسیاب کنید؛ همچنین می توانید این ادویه را به صورت آماده از سوپرمارکت ها تهیه کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید