آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لقمه های سالمون

KKK_2319.JPG
4 تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز متوسط (نگینی خردشده) 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
اسفناج (پاک و خردشده) 300 گرم
پودر سیر 2/1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) 2/1 قاشق چای خوری
ماهی سالمون (مکعبی خردشده) 500 گرم
تخم مرغ (هم زده شده) 3 عدد
پنیر چدار (رنده شده) 150 گرم

طرز تهیه

1. پیاز را در تابه ای حاوی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس اسفناج، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا اسفناج نرم شده و آبِ آن کاملاً کشیده شود؛

2. ماهی سالمون را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و در ظرفی حاوی تخم مرغ بغلتانید، در سینی فر چرب شده بچینید و روی آن ها را از مخلوط اسفناج بپوشانید سپس پنیر چدار را روی آن ها بپاشید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزند. پس از پخت، لقمه های سالمون را از فر خارج و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید