آشپزی بدون عشق معنا ندارد

فتوچینی کدوسبز (ویژه گیاه خواران)

DSC_0096.JPG
2 تعداد نفرات 20 دقیقه آماده سازی 30 دقیقه استراحت

مواد لازم

کدوسبز (بدون پوست) 4 عدد
نمک به مقدار لازم
سرکه سفید 2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (بدون پوست) 5 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
فلفل قرمز (پودرشده) 1 قاشق چای خوری
آویشن (پودرشده) 1 قاشق چای خوری
ریحان (پاک و خردشده) 30 گرم
دانه کاج 50 گرم
لیموترش تازه (حلقه ای خردشده) تعدادی برای سرو

طرز تهیه

1. با پوست کن، کدوسبزها را به صورت نوارهای باریکی، مانند فتوچینی برش دهید، سپس آن ها را در ظرفی ریخته و مقداری نمک و سرکه روی آن ها ریخته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه، در دمای محیط بمانند تا مزه دار شوند؛
2. در این فاصله، گوجه فرنگی ها را به صورت فیله برش دهید و دانه های آنها را خارج کنید. یکی از گوجه فرنگی ها را به همراه روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل قرمز، در ظرفی ریخته و با گوشت کوب برقی، بکوبید تا به صورت پوره درآید؛
3. گوجه فرنگی های دیگر را به صورت نگینی خرد کرده و به ظرف حاوی پوره آماده شده اضافه و مخلوط کنید، سپس آویشن، ریحان، نیمی از دانه های کاج و کمی نمک را به آن بیفزایید، سپس مواد را کاملاً مخلوط کنید. کدوسبزها را در ظرف مورد نظر چیده، پوره گوجه فرنگی را در وسط آن بریزید و بقیه دانه های کاج را روی آن بپاشید و با لیموترش تازه سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید