آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت اسپانیایی

ترتیلا، نوعی نان است که از آرد ذرت تهیه می شود، این نان در اسپانیا و مکزیک به عنوان یک نان ساده و سبک برای درست کردن ساندویچ و یا در کنار غذا استفاده می شود. ما نیز در اینجا این نان خوشمزه را در کنار املت استفاده کرده ایم که این املت اسپانیایی با ذائقه ایرانی بسیار سازگار می باشد و شما نیز از خوردن آن لذت خواهید برد.

املت اسپانیایی.jpg

مواد لازم

سوسیس ۲۳۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
ترتیلا ذرت ۶ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر چدار (رنده شده) یک و یک دوم پیمانه
سس سالسا به مقدار لازم

طرز تهیه

1. سوسیس ها را در تابه ای حاوی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید، سپس در صافی بریزید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
2. در همان تابه ترتیلاها را به مدت یک دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید. سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها نیز گرفته شود. هر یک از تخم مرغ ها را در تابه ای جداگانه بشکنید و کنار بگذارید.
3. یک قاشق سوپ خوری از سس سالسا را روی هر کدام از ترتیلاها ریخته و روی هر یک از آن ها یک عدد تخم مرغ قرار دهید. سپس در ظرف های موردنظر قرار داده و قبل از سرو، سوسیس و پنیر را نیز روی آن ها بریزید

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید