آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت در مافین

املت در مافین.jpg

مواد لازم

آرد ۱ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق چایخوری
شیر یک دوم پیمانه
پنیر چدار (رنده شده ) ۵۰ گرم
پنیر پارمسان (رنده شده ) ۱۰ گرم
برگ ریحان (خرد شده) ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
ژامبون (قالب زده ) ۱۸۰ گرم
تخم مرغ (هم زده ) ۴ عدد
نان مافین به مقدار لازم

طرز تهیه

آرد را در کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به تدریج افزوده، هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیرها، ریحان، نمک  و فلفل را نیز بیفزائید و از روی حرارت بردارید. پس از این مرحله، در تابه ای جداگانه روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون را اضافه و تفت دهید، از تابه درآورید و در همان تابه تخم مرغ ها را بپزید. نان لقمه ای را با چاقو دو نیم کنید و روی هر نیمه آن، یک ورق ژامبون و مقداری تخم مرغ قرار دهید. سپس روی آن دو قاشق سوپخوری از سس آماده شده را ریخته و سرو کنید.

نکته

می توانید ازدستور خمیرنان در مجله 24 و 25 صفحه 42 استفاده کنید و خمیر را در قالبهای مافین قرار داده و طبق دستور آن را بپزید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید