آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت سفیده تخم مرغ

املت سفیده تخم مرغ.jpg

مواد لازم

سفیده تخم مرغ 6 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر چدار 15گرم
پنیر موتزارلا 25 گرم
پیازچه (خرد شده ) 60 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
جعفری (خرد شده ) یک چهارم پیمانه

طرز تهیه

در ظرفی، سفیده تخم مرغ، پیازچه، جعفری، پنیر گودا، کمی نمک و فلفل را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛ روغن را در دو تابه که از قبل گرم شده بریزید تا روی حرارت ملایم داغ شوند سپس مخلوط بالا را دو قسمت کنید، در تابه ها بریزید و تابه ها را تکان دهید تا املت در کفِ آنها پخش شوند و کاملاً بپزند. در یک طرفِ آنها، پنیر چدار و موتزارلا بریزید و آنها را رول کنید. املت را به همراه نان جو و آب پرتقال سرو کنید.

نکته

• اگر تخم مرغها تازه باشند، سفیده منسجمتر خواهد بود و املت راحتتر رول میشود.
• مقدار پنیر باید در حدی باشد که سطح تخم مرغ را هنگام رول کردن بپوشاند.


نظر خود را بنویسید

لیلا قدیری [ ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ]
پاسخ
با عرض سلام و احترام
تشکر میکنم بابت سایت خوب و آموزشهای خوبتون
امیدوارم همیشه پابرجا باشین
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید