آشپزی بدون عشق معنا ندارد

موس شکلات

DSC_9410.jpg

مواد لازم

شکر 75 گرم
آب جوش 42 میلی‌لیتر
کاکائو (الک شده) 15 گرم
کره 2 قاشق سوپ‌خوری
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای‌خوری
خامه 300 گرم
پودر قند (الک شده) 20 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد
پودرکاکائو (الک شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1.در تابه‌ای مناسب، شکر و کمی آب جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود (روش بن ماری). سپس کاکائو و کره را به آن اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند؛

2. مواد را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه کنید. پس از این‌که کاملاً خنک شد، خامه را با پودر قند هم زده و به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید.

3. سفیده‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً سفت شوند و حجم آن‌ها دو برابر شود، سپس به مواد بالا اضافه نمایید و با لیسک (قاشق پلاستیکی) مواد را کاملاً مخلوط کنید.

4. مواد آماده را در قالب ریخته، با قاشق سطح آن را صاف کنید و به مدت 17 الی 20 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس روی آن پودرکاکائو ریخته و سرو کنید (چنانچه عجله دارید مواد آماده را داخل چهار عدد ظرف کوچک ریخته و به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید).



نظر خود را بنویسید

maryam rezaie [ ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
Salam manam mous o dorost kardam vali ziresh ab andakht. Sefede tokhme morgho ham kheili zadam juri ke az zarf birun narikht kamelan seft shode bud. Chera ab andalht?
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم به دستور باید یک قاشق سوپخوری ژلاتین اضافه کنید. با عرض معذرت این قسمت جا افتاده توی دستور تهیه
maryam rezaie [ ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
Salam manam mous o dorost kardam vali ziresh ab andakht. Sefede tokhme morgho ham kheili zadam juri ke az zarf birun narikht kamelan seft shode bud. Chera ab andalht?
رویا [ ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ]
پاسخ
موس شکلات؟! شکلات نداره که
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
لطف می کنید اگر بگید چی داره دوست عزیزم
Azin [ ۲۰ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام اگر ممکنه اندازه گرم هارو با قاشق بگید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
.عزیزم دقت گرم از پیمانه بیشتر هستش
برای محاسبه ی گرم به پیمانه باید در نظر داشته باشید که معمولا هر پیمانه به عنوان مثال آرد، حدودا برابر 150 گرم هستش
negar [ ۰۶ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
salam khaste nabashid ,az in mous mishe be jaye khame baraye khamekeshie keyk ham estefade kard?
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۷ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز میتوانید برای لایه های میانی از موس استفاده کنید اما برای آستر کشی ، رویه و دیواره ها نمیتوانید.
عارفه [ ۰۵ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام ازاین موس برای کیک ب منظور خامه کشی هم میشه استفاده کرد؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۷ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام کاربر عزیز
میتوانید برای لایه های میانی از موس استفاده کنید اما برای آستر کشی ، رویه و دیواره ها نمیتوانید.
شکیبا [ ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ ]
پاسخ
az in mos mishe vase ruye cake estefade kard
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بله کاربر عزیز
شکیبا [ ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام سوالی که ازتون داشتم این موسو میشه داخل قالب بریزیم و برگردونیم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
بله کاربر گرامی میتوانید.
افشانی [ ۱۲ تير ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام . ممنون از سایت خیلی خوبتون.
منظورتون از خامه. خامه قنادی هست یا از خامه صبحانه هم میشه استفاده کزد؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۳ تير ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز منظور از خامه همان خامه ی صبحانه هست که باید با پودر قند مخلوط شود خامه ی قنادی شیرین است و نیازی به پودر قند ندارد.
نیلوفر محمودزاده [ ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام خامه را ب اندازه فرم دادن میزنیم یا به ندازه مخلوط شدن
و تو مقدار اول گفتین کاکائو منظور پودر کاکائو (الک شده)هست؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز خامه را تا مرحله اول فرم گرفتن هم میزنیم و منظور از کاکائو همان پودر کاکائو است.
نجمه لری [ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با عرض سلام و خسته نباشید
یه سوال دارم من در مورد استفاده از سفیده به صورت خام در دسر و غذا مشکل دارم. آیا بوی سار نمی دهد؟
و در مزه اصلی مشکلی به وجود نمی آورد؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز شکلات بوی ضخم تخم مرغ را میگیرد و خام بودن مشکلی در طعم موس شما ایجاد نمیکند.
آزاده [ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
پاسخ

سلام من این موس رو با دستور شما درست کردم ولی زیرش آب انداخت دفعه دوم بهش پودر ژلاتین زدم خیلی خوب شد لطفا علت آب انداختن رو بهم بگین میخوام باز هم درست کنم اگر میزان سفیده تخم مرغ رو به گرم بگید ممنون میشم چون در فروشگاهها سفیده تخم مرغ جدا به فروش میرسه خیلی ممنون.




مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام همراه عزیز
علت آب انداختن کم هم زدن سفیده ی تخم مرغ هاست.
سفیده ی 3 تخم مرغ وزنی حدود 90 گرم دارد.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید