آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک مخملی کرم‌دار

IMG_2064.jpg re.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی 5 ساعت زمان استراحت 40 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

تخم‌مرغ 2 عدد
شکر (نرم و دانه‌ریز) 300 گرم
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
روغن مایع 155 میلی‌لیتر
سرکه سفید 1 قاشق چای‌خوری
باترمیلک 250 میلی‌لیتر
آرد نول قنادی (الک‌شده) 350 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
روغن جامد مقداری برای چرب‌کردن
کِرِم نیم‌بند شکلاتی طبق دستور داده ‌شده
خامه (فرم‌گرفته) 400 گرم
مواد لازم (برای تهیه کرم خامه و شکلات):
پودر ژلاتین 4 قاشق چای‌خوری
خامه 450 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز) 75 گرم
شکلات سفید (خردشده) 150 گرم
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه

1.در ظرفی، تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید؛
2.مخلوط را تا حدی هم بزنید که تغییر رنگ دهد؛
3.روغن و سرکه را به آن بیفزایید؛ 
4.باترمیلک را نیز به آن اضافه کنید؛
5.در ظرفی دیگر، آرد نول، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید؛
6.مخلوط را الک کرده، سپس آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
7.رنگ خوراکی را به مخلوط آرد بیفزایید؛ 
8.داخل دو قالب مخصوص را با کمی روغن جامد چرب و آردپاشی کنید و مایه آماده شده را در آن بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد، سپس کیک ها را به مدت 30 دقیقه، روی توری سیمی قرار دهید تا سرد شود؛
9.حفره میان کیک ها را با کِرِم نیم بندشده پر کرده و بگذارید تا خود را بگیرد، سپس کیک ها را روی هم گذاشته و به مدت پنج ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، سطح و دیواره کیک را با خامه تزیین و سرو کنید.
روش تهیه کرم خامه و شکلات:
1.پودر ژلاتین را در ظرفی کوچک حاوی مقداری آب، روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ذوب شود (بن ماری)؛
2.در ظرفی دیگر، خامه و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛
3.شکلات سفید را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود؛ 
4.ژلاتین ذوب شده، وانیل و رنگ خوراکی را به آن بیفزایید و هم بزنید. کِرِم را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا نیم بند شود.

نکته

قالب مورداستفاده در این کیک، یک قالب دوتکه است که پس از پختِ کیک و ریختن کرم در حفره های آن، وسط کیک پس از برش، به شکل قلب خواهد شد. در تهیه این دستور، از قالب فیلینگ قلب استفاده شده است.


نظر خود را بنویسید

ن الف [ ۱۸ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
کیکم خمیری شد بعد روش خشک شد بعد ارتفاع کیک خیلی کم شد چیکار کنم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
عزیزم
گرمای بیش از حد فر باعث خشک شدن سطح کیکتون میشه همینطور نحوه ی مخلوط کردن موادتون و زمان بندیه پخت کیک هم در این قضیه دخیل هست
محیا [ ۱۲ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
ببخشید کرم نیم بند چیه؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۴ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم کرم نیم بند کرمی است که کامل سفت نشده است و سرمایش در حدی است که حالت کمی شل دارد
fateme,sh [ ۲۳ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام
من تبریز زندگی می کنم و اینجا اصلا باترمیلک نیست،چه جوری می تونم تهیه کنم؟؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۵ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز به ازای هر پیمانه شیر هم دما با محیط (هر پیمانه معادل 250 میلی لیتر) یک قاشق سوپخوری سرکه سفید یا آبلیمو تازه به شیر اضافه کنید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید