آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پیتزا مارگاریتا (ایتالیا)

_MG_8876re.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

آرد (الک شده) 5 پیمانه (525 گرم)
شکر 1 قاشق سوپخوری (13 گرم)
نمک 1 قاشق چای خوری (7 گرم)
پودر خمیرترش 1 قاشق سوپخوری (9 گرم)
آب به مقدار لازم
سس پیتزا طبق دستور داده شده
پنیر موزارلا (رنده شده) 300 گرم
مواد لازم برای سس پیتزا:
گوجه فرنگی 10 عدد (1 کیلوگرم)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
ارگانو (خشک و پودر شده) 1 قاشق چای خوری (3 گرم)
ریحان (پاک کنید و بشوئید) 100 گرم
سیر 3 حبه (15 گرم)
شکر 2 قاشق سوپخوری (26 گرم)

طرز تهیه

1.در ظرف مناسبی آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و خمیرترش را اضافه کنید. 
2.آب را نیز به تدریج اضافه و ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آید. 
3.سپس به صورت چانه درآورید و روی آن‌ را با دستمال مرطوبی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید، به حدی که حجم خمیر دو برابر شود.
4.پس از آماده شدن در قالب مستطیلی به ابعاد 38×28 سانتی متر که از قبل با روغن مایع چرب کرده و آرد پاشیده‌اید به صورت یکدست پهن کنید و با کمک چنگال روی سطح خمیر را چند سوراخ ایجاد کنید.
5.روی خمیر مقداری سس پیتزا بریزید و به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر که با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) از یک ربع قبل گرم کرده‌اید قرار دهید تا خمیر نیم پخت شود. 
6.سپس از فر بیرون آورید و پنیر موزارلا را روی آن بریزید و مجدداً به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر آب شده و روی آن طلایی شود.  
روش تهیه سس پیتزا:
1.گوجه فرنگی‌ها را شوک حرارتی دهید. به این صورت که یک لحظه در آب در حال جوش ریخته و بلافاصله در آب سرد بریزید، سپس پوست آن‌ها را به راحتی بگیرید.
2.سپس به همراه نمک، فلفل، ارگانو، ریحان، سیر و شکر در مخلوط کن ریخته و  به صورت پوره در آورید. 

نکته

میزان پودر خمیر ترش در تابستان 9 گرم و در زمستان دو برابر آن (18 گرم) است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید