آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سیب پرشده

صبحانه‌ای مقوی برای یک روز سرد زمستانی

IMG_2211.jpgre.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سیب بزرگ (سبز یا قرمز) ۴ عدد
آب‌ لیموترش 1 قاشق سوپ‌خوری
مغز گردو (خرد شده) یک چهارم پیمانه
کشمش ریز پلویی (شسته و آبکش‌ شده) یک چهارم پیمانه
شکر (نرم و دانه‌ریز) 50 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
جوزهندی (رنده ‌شده) یک هشتم قاشق چای‌خوری
کره (خرد شده) 25 گرم

طرز تهیه

1.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2.در قسمت سرِ سیب ها برشی گِرد ایجاد کنید و با قاشق کمی از فضای بالای سیب را خالی کنید، سپس سطح داخلی حفره را با قلم موی مخصوص آشپزی به آب لیموترش آغشته کنید؛
3.در ظرفی، گردو، کشمش، شکر، دارچین و جوزهندی را مخلوط کنید؛
4.داخل سیب ها را از مخلوط بالا پر کنید و روی دهانه هریک از آنها، مقداری کره قرار دهید؛
5. 180 میلی لیتر آب در ظرف مخصوص فر بریزید و سیب ها را در آن قرار دهید، سپس سینی را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا نرم شوند. پس از این مدت، سیب پرشده آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید