آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خوراک میگو

DSC_0503.jpgre.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
سیر (نگینی خرد شده) 1 حبه
قارچ (خرد شده) 200 گرم
میگو (پاک شده) 500 گرم
جعفری تازه (پاک و خرد شده) 1 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سیب زمینی (خلالی نازک خردشده) 3 عدد

طرز تهیه

1.پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر را به آن اضافه کرده، مجدداً تفت دهید تا سیر نیز همراه با پیاز سرخ شود؛
2.قارچ را به تابه حاوی پیاز افزوده، حرارت را زیاد کنید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود. میگو، جعفری، رب گوجه فرنگی، فلفل و نمک را به آن بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا خوراک بپزد؛
3.در این فاصله، سیب زمینی ها را در تابه ای حاوی روغن داغ، بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود؛
4.پس از پختِ کامل خوراک، آن را در ظرف موردنظر ریخته، روی آن سیب زمینی بریزید و به همراه نان یا چلو سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید