آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک مخملی

قرمز به عنوان پرشورترین و تندترین رنگ موجود در طبیعت شناخته می‌شود که با تأثیرات آنی و هیجانی همراه است. شاید بتوان گفت رنگ قرمز، بیش از هر رنگ دیگری می‌تواند توجه فرد را به خود جلب کند.

کریسمس مخملی.jpg

مواد لازم

مواد لازم (برای کیک):
آرد (الک ‌شده) دو و یک دوم پیمانه (260گرم)
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپ‌خوری (12گرم)
کره یک دوم پیمانه (80گرم)
خامه 1 قاشق سوپ‌خوری (16گرم)
شکر یک و یک دوم پیمانه (225گرم)
تخم مرغ 4 عدد بزرگ (220تا240گرم)
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی مایع (قرمز) دو قطره
آب انار 1 پیمانه (160میلی‌لیتر)
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ‌خوری (6گرم)
سرکه سفید 1 قاشق چای‌خوری (7میلی‌لیتر)
روغن مایع به مقدار لازم
مواد لازم (برای روکش پنیر خامه‌ای):
پنیر خامه‌ای 200 گرم
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر قند 1 پیمانه (115گرم)
خامه (شیرین شده و فرم گرفته) 3 پیمانه (600گرم)
نارگیل (رنده شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید. 
2.در ظرفی آرد، نمک و پودر کاکائو را با هم الک کنید.
3.کره و خامه را با همزن برقی هم‌بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شکر را اضافه و هم‌بزنید تا پف کند. تخم‌مرغ‌ها را هم یکی یکی اضافه کرده، وانیل را بیفزایید و خوب هم بزنید. 
4.رنگ خوراکی را به آب انار اضافه کرده و به همراه مخلوط آرد به تدریج به مخلوط کره بیفزایید و به آرامی هم‌بزنید. 
5.در پیمانه کوچک دیگری بیکینگ‌پودر را در سرکه حل کنید و بلافاصله روی خمیر کیک بریزید و مخلوط کنید. 
6.دو ظرف گرد جداگانه به قطر 23 سانتی‌متر را انتخاب کرده، داخل آن‌ها را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را با روغن مایع چرب کنید. سپس خمیر را به طور مساوی داخل آن‌ها تقسیم کرده و روی هر کدام را با کاردک یا پشت قاشق صاف کنید و به مدت 30 دقیقه در  طبقه وسط فر قرار دهید (برای اطمینان از پخت، باید زمانی که خلال چوبی را در وسط کیک فرو می‌برید، چیزی به آن نچسبد).
7.سپس از فر در آورده و در سینی‌های توری قرار دهید و پس از ده دقیقه در ظرف پلاستیکی چیده و به مدت حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.
روش تهیه روکش پنیر خامه ای:
1.پنیر خامه‌ای را با همزن دستی هم‌بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس وانیل و پودر قند را افزوده و مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق بزرگ، به آرامی خامه را به مخلوط بالا افزوده و هم‌بزنید تا یکدست شود. 
2.کیک‌ها از داخل فریزر بیرون آورده و به وسیله چاقوی اره‌ای به صورت افقی لایه‌لایه کنید. یکی از لایه‌ها را به صورت سر و ته قرار دهید (قسمت برشته زیر باشد). 
3.مقداری از مخلوط پنیر را با کمک کاردک روی آن بمالید لایه دیگر از کیک را روی آن گذاشته، به همین ترتیب عمل کنید. در آخر روی کیک را با روکش پنیر پوشانده و با نارگیل تزیین و سرو کنید. 


نظر خود را بنویسید

محیا [ ۱۲ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام.اگر بخوایم از رنگ ژله ای استغاده کنیم چقدر باید استفاده کنیم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۴ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
دوست عزیزم بستگی به جنس رنگ دارد، بعضی از رنگ ها که غلظت کمتری دارند مقدار بیشتر و رنگ هایی که غلظت بیشتری دارند مقدار کمتر مصرف میشود. شما میتوانید رنگ مخصوص رد ولوت را که در لوازم قنادی فروشی ها موجود است به مقدار یک قاشق غذاخوری استفاده کنید.
niloofar [ ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
salam. mishe be jaye ab anar az mixe toot farangi estefade kard?
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
بله کاربر عزیز میتوانید استفاده کنید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید