آشپزی بدون عشق معنا ندارد

جوجه کباب با سس انار

نکته قابل توجه در این غذا، استفاده از چاشنی سس انار است. برای سس انار که از میوه انار بدست می آید، فواید زیادی را ذکر می کنند، ازجمله تقویت معده، کاهش افسردگی، تقویت اعصاب و...! اما استفاده از آن به عنوان چاشنی در اغلب غذاها، طعم به یاد ماندنی به آنها می دهد. در اینجا سس انار به عنوان طعم دهنده در کنار سایر مواد به کار رفته است.

DSC_3876.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

سینه مرغ (بدون استخوان) 800 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری (28 میلی لیتر)
سس انار نیم پیمانه (70 گرم)
شکر 1 قاشق سوپخوری (13 گرم)
پیاز (رنده شده) 1 عدد (140 گرم)
زنجبیل تازه (رنده شده) 1 قاشق سوپخوری (10 گرم)
زیره (پودر شده) 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. سینه مرغ را به ابعاد 4×4 سانتی متر برش دهید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده، مرغ را در آن بخوابانید و به مدت چهار الی پنج ساعت در یخچال قرار دهید.
2. مرغ ها را به سیخ چوبی کشیده، در سینی گریل بچینید و زیر گریل که از قبل روشن کرده‌اید، کباب کنید. و یا در سیخ کباب بکشید و روی باربیکیو(کباب پز) کباب کنید.

نظر خود را بنویسید

زهرا نعمت اللهی [ ۲۶ آذر ۱۳۹۳ ]
پاسخ
سلام دستورات شب یلدا همه عالی بود. ممنون از زحماتتون
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید