آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش انار دانه مسما

DSC_0562re.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

مرغ (ران یا سینه) 4 تکه
پیاز متوسط (خلالی ‌شده) 2 عدد
انار ریز ترش یا ملس (دانه‌شده) 2 عدد
سبزی (نعناع و خالواش خشک) 2 قاشق سوپخوری (4گرم)
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
شکر 1 قاشق سوپخوری (13گرم)

طرز تهیه

1.مرغ را در روغن تفت دهید. سپس به آن یک پیمانه آب بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
2.پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. وقتی که پیاز نیمه‌سرخ شد، انار و سبزی را اضافه کرده، کمی دیگر تفت دهید.  
3.سپس انار و سبزی را به همراه نمک، فلفل و کمی شکر به مرغ اضافه کنید، بگذارید تا خورش جا بیفتد.

نکته

•اگر از سبزی تازه استفاده می‌کنید، یک دسته کوچک سبزی را ریز کرده و کمی تفت دهید، سپس استفاده کنید.
•اگر خالواش در دسترس نیست از نعناع استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید