آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مربای انار

DSC_91821.jpg

مواد لازم

آب انار 2 پیمانه (320 میلی‌لیتر)
شکر 4 پیمانه (600 گرم)
انار (دانه‌شده) 2 پیمانه (1 کیلوگرم)

طرز تهیه

1.آب انار و شکر را در ظرف مسی به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت آن قوام بیاید.
2.شربت قوام آمده را از روی حرارت بردارید و پس از این‌که خنک شد، دانه‌های انار را اضافه و چند بار به آرامی مخلوط کنید.
3.مربای آماده شده را به مدت 24 ساعت در همان ظرف و به صورت درباز در فضای اتاق قرار دهید. سپس در ظرف شیشه‌ای استریل شده مخصوص مربا بریزید و در یخچال نگهداری کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید