آشپزی بدون عشق معنا ندارد

تارتلت انار

IMG_8177.JPG
20 دقیقه آماده سازی 30 دقیقه پخت

مواد لازم

روغن مایع به مقدار لازم
کره نیم پیمانه (80 گرم)
پودر قند (الک شده) یک چهارم پیمانه (30 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری نیم قاشق چای خوری
آرد (الک شده) یک و نیم پیمانه (150 گرم)
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
آب 3 قاشق سوپ خوری
دانه انار به مقدار لازم
مواد لازم (رویه تارت):
زرده تخم مرغ 2عدد
شکر 2 قاشق سوپ خوری
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر خامه ای 150 گرم
خامه (شیرین شده و فرم گرفته) نیم پیمانه (100 گرم)

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛
2.کف قالب های گرد و کوچک با قطری حدود 5 سانتی متری را با روغن مایع چرب کنید؛
3.کره و پودرقند را در ظرفی مناسب بریزید و با درجه تند همزن برقی هم بزنید تا کِرِم رنگ و کشدار شود، سپس تخم مرغ و وانیل شکری را افزوده و عمل هم زدن را ادامه دهید تا مواد کاملاً صاف و یکدست شوند؛
4.در مرحله بعد، آرد و نمک را به تدریج به مایه فوق اضافه کنید و هم بزنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد؛
5.خمیر آماده شده را به طور یکنواخت کف قالب یک نفره چرب شده پهن کنید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا خمیر تارت بپزد، سپس آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود؛
6.پس از این که خمیر کاملاً خنک شد، رویه تارت را به صورت کاملاً صاف و یکدست روی سطح خمیر بریزید، سپس سطح آن را با دانه های انار تزیین کنید؛
7.پودر ژلاتین را در آب حل کرده روی قابلمه ای حاوی آب جوشان قرار دهید (روش بن ماری). سپس به مدت پنج دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و به کمک قلم کمی ژلاتین روی دانه های انار بمالید تا شفاف و درخشنده شوند.

روش تهیه کرم تارت:

1.زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را در ظرفی ریخته، با درجه تند همزن برقی هم بزنید تا به صورت کرم درآید؛
2.پنیر خامه ای و خامه را به مواد بالا اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند؛
3.کرم آماده شده را در خمیر تارت قرار دهید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید