آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بیسکویت شکلات چیپسی

559398re.jpg
12 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 40 دقیقه زمان استراحت (پیش از پخت) 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 160 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز) 150 گرم
تخم‌مرغ (هم‌زده‌شده) 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نول قنادی (الک‌شده) 250 گرم
بیکینگ‌پودر نصف قاشق چای‌خوری
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
شکلات چیپسی 120 گرم
شکلات تلخ (ذوب‌شده) مقداری برای تزیین
فوندانت سفید مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، کره و شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا تغییررنگ دهد؛
2. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید، سپس آن را به مواد بالا بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛
4. شکلات چیپسی را به مخلوط بالا اضافه کرده و به مدت چند ثانیه هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
5. کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک اسکوپ برداشته و با فاصله در سینی فر بچینید، سپس آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند؛
6. بیسکویت ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه در سینی فر بمانند تا خنک شوند، پس از این مدت، آن ها را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً سرد شوند، سپس بیسکویت ها را با شکلات تلخ ذوب شده و گل هایی از فوندانت سفید، تزیین کرده و همراه با چای سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

فاطره [ ۰۷ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام
این بیسکوییت را تا چند روز می توانم نگهدارم و در یخچال باید باشد یا بیرون؟
ممنونم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۱ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر گرامی این بیسکویت در یخچال تا دو هفته قابل نگهداری است اما بیرون از یخچال به دلیل وجود کره زودتر بیات میشود.
فاطمه واشقانی [ ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
بسیار خوشمزه و زیبا بود
ممنون از شما


خواهشا طرز تهیه نان کروسان با مغز شکلات رو نیز آموزش دهید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
حتما در صورت موجود بودن دستور قرار خواهیم داد
با تشکر از همراهی شما کاربر عزیز
مریم نیک پور [ ۰۵ دى ۱۳۹۳ ]
پاسخ
سایتتون فوق العادست حتما این شیرینی رو درست می کنم
شیوا احمدی [ ۲۱ آبان ۱۳۹۳ ]
پاسخ
من این بیسکوییت رو درست کردم.واقعا خوب و خوشمزه بود. ممنونم...
شادی [ ۲۴ مهر ۱۳۹۳ ]
پاسخ
سلام
من 3 بار این شیرینی رو درست کردم هم با کره هم با روغن مایع هم با روغن جامد اما دستورش با روغن مایع از همه بهتر شد.ترد و پفکی و نرم فقط یک مقدار رنگ پریده بود.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید