آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خوراک ماهی سالمون

ماهی به دلیل داشتن اسید چرب اشباع نشده اُمگا3 در کاهش کلسترول بدِ خون نقش مهمی را ایفا می کند. گل کلم نیز ازجمله سبزیجاتی است که پزشکان و پژوهشگران مصرف آن را جهت پیشگیری از آلزایمر ضروری می دانند. این خوراک خوشمزه را تهیه و سلامتی را به خود هدیه کنید.

0.jpg
2 تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 1 ساعت استراحت 35 دقیقه پخت

مواد لازم

فیله ماهی سالمون 400 گرم
سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
آب‌لیموترش 1 قاشق سوپ‌خوری
پوست لیموترش (رنده‌شده) 2 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ‌خوری
نمک نیم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه (پودرشده) نیم قاشق چای‌خوری
سیب‌زمینی (باپوست و حلقه‌ای‌خرد‌شده) 150 گرم
نخودفرنگی بلانچ کردن 100 گرم
گل‌کلم بلانچ کردن 100 گرم

طرز تهیه

1. ماهی را به همراه سیر، آب لیموترش، رنده پوست لیموترش، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه در ظرف نسوز مخصوص فر ریخته و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید. درِ ظرف را بگذارید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملاً مزه دار شود؛
2. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
3. پس از مزه دارشدنِ ماهی، آن را از یخچال خارج کرده، نخودفرنگی را همراه با گل کلم و 125 میلی لیتر آب به ظرف حاوی ماهی افزوده و حلقه های سیب زمینی را روی آن بچینید، سپس روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، خوراک ماهی سالمون را از فر خارج کرده و سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به فیله ماهی سالمون، می توانید از هر نوع فیله ماهی دیگری استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید