آشپزی بدون عشق معنا ندارد

استیک بره با پوره سویا

estake barre.JPG
10 دقیقه آماده سازی 3 دقیقه استراحت 8 دقیقه پخت

مواد لازم

فیله استیک بره 500 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم
سرکه بالزامیک 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق سوپ خوری
نعناع (پاک و خردشده) 20 گرم
روغن زیتون 1 قاشق چای خوری
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
لوبیای سویا 500 گرم
استاک مرغ 125 میلی لیتر
پیازچه (خردشده) 1 ساقه
پنیر پارمزان (رنده شده) 20 گرم

طرز تهیه

1. هر دو طرف استیک را با نمک و دانه فلفل سیاه، مزه دار کرده و با مشت چند ضربه به آن بزنید تا مزه ها کاملاً به خورد گوشت برود؛
2. سرکه بالزامیک، سس خردل، عسل، نعناع، روغن زیتون و سیر را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس استیک ها را به آن آغشته کرده، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا استیک ها کاملاً مزه دار شوند؛
3. در این فاصله، لوبیای سویا را به مدت 30 دقیقه در ظرفی حاوی آبِ جوش و نمک، خیس کنید، سپس آن را آبکش کرده و به همراه استاک مرغ، پیازچه، پنیر پارمزان و نمک در دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. مخلوط سویا را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد؛
4. فیله های استیک مزه دارشده را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند، سپس آن ها را روی صفحه گریل چرب شده یا باربیکیوی داغ، از هر دو طرف، حداکثر به مدت هشت دقیقه، گریل کنید تا به درجه پخت دلخوه برسد. پس از پخت، استیک ها را به مدت دو دقیقه در فویل آلومینیومی پیچیده و استراحت دهید، سپس آن ها را از فویل خارج کرده و به همراه پوره سویا سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید