آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی فندق و شکلات

DSC_5344.jpg
10 دقیقه آماده سازی 30 دقیقه استراحت خمیر در یخچال 15 دقیقه پخت

مواد لازم

پودر قند نیم پیمانه
کره (خردشده) 170 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
فندق (پودر شده) نیم پیمانه
آرد گندم (الک شده ) 3 پیمانه
شکلات (ذوب شده به روش بن ماری ) 150 گرم
فندق (دونیم و تفت داده شده) 100 گرم

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
2.پودر قند و کره را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود، سپس وانیل را به آن بیفزایید.
3.زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه ریخته و هم بزنید، سپس به مخلوط کره اضافه کنید. پودر فندق و آرد گندم را نیز به آن افزوده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در سلفون پیچیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
4.خمیر را به قطر یک سانتی متر با وردنه روی کاغذ روغنی باز کرده و قالب بزنید، سپس در سینی فر چیده و به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد.
5.پس از این مدت، شیرینی را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود، سپس روی شیرینی ها را به شکلات ذوب شده آغشته کرده، روی آن ها فندق قرار داده و بگذارید کمی سرد شوند، سپس سرو کنید.

نکته

برای تفت دادن فندق ها، ابتدا آن ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت شش تا هفت دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل گرم کرده اید با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار دهید.

جایگزین

در صورت تمایل به جای فندق می توانید از بادام زمینی، گردو یا بادام هندی استفاده کنید.

فکر بکر

می توانید به مواد اولیه شیرینی، یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو یا نسکافه اضافه کرده و یک قاشق سوپخوری از مقدار آرد گندم آن کم کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید