آشپزی بدون عشق معنا ندارد

میگو با پلوی مدیترانه

Meygoo.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 8 ساعت زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

برنج 4 پیمانه
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
جوز هندی (پودرشده) 1/2 قاشق چای خوری
سویا سس 1/3 پیمانه
زنجبیل (پودرشده) 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
میگو (پاک شده) 400 گرم
هویج (1 عدد ) خرد و بلانچ شده
کره یا روغن جامد 1/2 پیمانه
قارچ (خرد شده) 4 عدد
آب لیموترش تازه 1 قاشق چای خوری
کنسرو ذرت (بدون آب) 1/4 پیمانه
ساقه پیازچه (خرد شده) 4 ساقه
فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) 1 عدد

طرز تهیه

1.برنج را با 8 پیمانه آب و مقداری نمک به مدت 6 تا 8 ساعت خیس کنید؛
2.سیر، جوزهندی، نیمی از سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، میگوها را در سس قرار دهید تا مزه دار شود؛
3.در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، آب برنج خیس شده را خالی کرده، داخل آن بریزید؛
4.هویج را با نیمی از کره تفت داده، پس از آن قارچ و آب لیموترش را به آن اضافـه کرده و مجدداً تفت دهید؛
5.پس از این‌که برنج آماده شد، در آبکش بریزید و به همراه ذرت به مواد بالا اضافه و تفت دهید، سپس ساقه های پیازچه را به آن اضافه و مجدداً تفت دهید؛
6.نیم دیگر سویا سس، زنجبیل، نمک و فلفل را به مخلوط برنج بیافزایید و پس از یـک دقیقـه از روی حرارت بردارید و در ظـرف بکشیـد؛
7.فلفل دلمه ای را به همراه میگوها به صورت یک در میان به سیخ چوبی بکشید؛
8.باقیمانده کره را در تابه ای نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس میگوها را به مدت یک تا دو دقیقه از هر طرف در آن سرخ کنید و به همراه برنج سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید