آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ اسفناج

DSC_6520-2.jpg
4 تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز (خردشده) 1 عدد
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
کره 2 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی (نگینی خردشده) 2 عدد
استاک مرغ استاک 2 پیمانه
اسفناج (پاک و خرد شده) 200 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
خامه 200 گرم

طرز تهیه

1.پیاز را در قابلمه ای حاوی کره بر روی حرارت ملایم تفت داده تا نرم و شفاف شوند، سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید؛
2.سیب زمینی، استاک مرغ، اسفناج و 3 پیمانه آب به آن افزوده و حرارت را زیاد کنید؛
3.زمانی که  جوش آمد، حرارت را ملایم کرده، درِ ظرف را بگذارید تا به مدت 15 دقیقه بپزد؛ 
4.قابلمه را از روی حرارت برداشته، پس از اینکه کاملاً خنک شد، در مخلوط کن بریزید تا به صورت مایه  ای کاملاً یکدست درآید، سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید و مقداری نمک و فلفل بیافزایید؛
5.مجدداً قابلمه را روی حرارت قرار دهید. خامه را با یک ملاقه از سوپ رقیق کرده، آن را به قابلمه سوپ برگردانید و مخلوط کنید. قبل از جوشیدن سوپ، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف های مورد نظر ریخته، به همراه نان تست با پنیر فتا سرو کنید.

نکته

زمانی که در غذا از استاک استفاده می شود، بهتر است میزان نمک کمتر یا کاملاً حذف شود؛ بنابراین در آخر، سوپ را مزه کنید و در صورت کم نمک بودن، مقداری نمک به آن بیافزایید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ می توانید میزان آب را بیشتر کرده و حتماً از نمک و فلفل استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید