آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیر بادام

شیربادام.jpg
3 تعداد نفرات

مواد لازم

بادام (خرد وتست شده) یک چهارم پیمانه (معادل 40 گرم)
ماست (کم‌چرب) یک چهارم پیمانه (معادل 35 گرم)
خامه یک چهارم پیمانه (معادل 50 گرم)
شیر دو و یک چهارم پیمانه (معادل 360 میلی‌لیتر)
دارچین (آسیاب‌شده) نیم قاشق چایخوری (معادل 5/1 گرم)
پودرقند (شکرآسیاب‌شده) یک چهارم پیمانه (معادل 29 گرم)

طرز تهیه

1. همه‌ی مواد را در مخلوط کن بریزید و برای چند دقیقه کاملا مخلوط کنید.
2. در لیوان‌ها بریزید و به دلخواه با کمی دارچین تزیین کنید. 

نکته

برای تهیه‌ی بادام تست شده، بادام را داخل ماهی‌تابه بدون روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا تغییر رنگ دهد. بهتر است این نوشیدنی، قبل از سرو کردن آماده شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید