آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مرغ کاری

VM8G5957.jpg
6 تعداد نفرات

مواد لازم

ران مرغ 6 عدد (2400گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردنی ) به مقدار لازم
سیر (خرد شده ) 1 حبه (5گرم)
پیاز (ورقه‌شده ) 1 عدد (140گرم)
پودر کاری 1 قاشق چایخوری (3گرم)
آرد 2 قاشق سوپخوری (18گرم)
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
آب‌مرغ یک و سه چهارم پیمانه (280میلی لیتر)
فیله گوجه‌فرنگی (خرد شده) 2 عدد (200گرم)
پوره انبه 1 قاشق سوپخوری (15گرم)
آب‌لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری (14میلی‌لیتر)

طرز تهیه

ران‌های مرغ را نصف کرده در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود، بعد از قابلمه درآورید. سیر و پیاز را اضافه کرده با روغنی که مرغ‌ها را در آن سرخ کردید، تفت دهید تا نرم شود، سپس پودر کاری را بیفزائید و دو دقیقه به آرامی هم بزنید. آرد را در آب مرغ حل کرده و به سیر و پیاز اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید. بعد مرغ‌ها را به آن بیفزائیـد. نمک و فلفل را نیـز اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 الی 30 دقیقه به آرامی بجوشد. گوجه فرنگی را به همراه پوره انبه و آب‌لیمو به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا چند جوش دیگر بزند.

نکته

برای بدست آوردن فیله گوجه فرنگی، گوجه فرنگی را به صورت درسته در آب جوش انداخته و پس از چند لحظه بلافاصله در آب سرد بیندازید و پوست آن را جدا کرده و به صورت مکعبی خرد کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل می توانید مرغ کاری را با پلو و ترشی هندی سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید