آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت کدو

IMG_15871.jpg
2 تعداد نفرات

مواد لازم

سوسیس (خرد‌شده) 60 گرم
سیر (کوبیده) 2 حبه (10گرم)
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد (140گرم)
کدو (حلقه‌های باریک) 3 عدد (420گرم)
قارچ (ورقه‌شده) 6 عدد (100گرم)
کره یک چهارم پیمانه (140گرم)
تخم مرغ 4 عدد (220الی240گرم)
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
آویشن یک دوم قاشق چایخوری (یک و نیم گرم)
گوجه‌فرنگی (حلقه شده) 2 عدد (200گرم)
پنیر گودا (رنده شده) 100 گرم

طرز تهیه

در تابه‌ای ژامبون، سیر، پیاز، کدو و قارچ را به‌طور جداگانه با کره تفت دهید، سپس همه‌ی مواد را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید و در تابه بریزید. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ، آویشن، نمک و فلفل را با چنگال بزنید تا کاملاً مخلوط شود و روی مخلوط بالا ریخته، گوجه‌فرنگی را روی آن بچینید و پنیر رنده‌شده بریزید و روی حرارت بماند تا پنیر آب شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده به دلخواه تزئین و سرو کنید.

نکته

برای جلوگیری از تیره‌شدن قارچ در زمان تفت، مقداری آب‌لیمو ترش بزنید و به‌حدی تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید