آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آدانا کباب

DSC_5419re.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

گوشتِ چرخ ‏کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 700 گرم
پیاز (رنده و آب گرفته ‏شده) 2 عدد
سیر (رنده ‏شده) 2 حبه
فلفل تند قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
زیره (پودر شده) یک چهارم قاشق چای خوری
گشنیز (خردشده) یک دوم قاشق چای خوری
پوست لیموترش (رنده شده) 1 عدد
گردو (چرخ شده) یک دوم پیمانه (70گرم)
جعفری تازه (پاک و خردشده) یک دو م پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گردو (خرد شده) یک دوم پیمانه (80 گرم)

طرز تهیه

1.گوشتِ چرخ‏ کرده را دوبار از چرخ‏ گوشت رد کنید، سپس به ‏همراه پیاز، سیر، فلفل تند قرمز، زیره، گشنیز، رنده پوست لیموترش، گردوی چرخ‏ شده و جعفری در ظرفی ریخته و مخلوط کنید؛
2.تخم‏ مرغ را به مواد بالا اضافه کرده و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند، سپس از مایه کباب، به اندازه‏ های مناسب برداشته و به سیخ بکشید. سیخ‏ ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید؛
3.پس از این مدت، سیخ‏ های کباب را از یخچال بیرون آورده، روی حرارت مستقیم کباب‏ پز، کباب کنید. در صورت تمایل گردوی خرد و تفت‏ داده‏ شده را در زمان سرو روی کباب آماده بریزید و سرو کنید.

فکر بکر

آدانا کباب را می‏توانید به سیخ ‏های چوبی کشیده و در تابه چدنی سرخ کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید