آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لازانیای لوبیا سبز

lasagnia. اردیبهشتre.jpg
4 تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان استراحت 85 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

لوبیاسبز (بلانچ شده) 200 گرم
لازانیا 12 ورق
روغن مایع به مقدار لازم
پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد
کره به مقدار لازم
سیر (رنده شده) 1 حبه
گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپ خوری
جعفری (خردشده) 10 گرم
قارچ (ورقه ای خردشده) 150 گرم
فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده) 1 عدد
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سس بشامل سس بشامل به مقدار لازم
پنیر موتزارلا (رنده شده) 350 گرم

طرز تهیه

1.لوبیاسبز بلانچ و آبکش شده را در قابلمه ای حاوی آبِ جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 40 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش و خرد کنید؛
2.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
3.ورق های لازانیا را در قابلمه ای حاوی آبِ جوش و روغن، روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید، سپس آن را آبکش کرده و در سینی حاوی مقدار کمی آبِ ولرم، روی یکدیگر بچینید؛
4.پیاز را در تابه ای حاوی کره و روغن مایع، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر را به آن افزوده و تفت دهید، سپس گوشتِ چرخ کرده را به تابه اضافه کرده، تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آبِ آن کاملاً کشیده شود. در حین این کار، گوشت را مرتباً با قاشق چوبی، از هم جدا کنید؛
5.رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن، تفت دهید تا خوش رنگ شود، سپس آن را به همراه لوبیاسبز، جعفری، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل به تابه حاوی گوشت افزوده و تفت دهید؛
6.کف و دیواره های ظرفِ نسوزی را با کره کاملاً چرب کرده، سپس یک لایه سس بشامل، یک ردیف ورق لازانیا (طوریکه لبه های لازانیا روی یکدیگر قرار گیرند)، یک لایه از مخلوط گوشتِ چرخ کرده و یک لایه پنیر موتزارلا را روی آن بریزید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. در آخر، روی لازانیا را با سس بشامل و پنیر موتزارلا بپوشانید؛
7.روی ظرف را با فویل آلومینیومی پوشانده و به مدت 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، لازانیای لوبیاسبز را از فر خارج کرده، بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بماند تا کمی خنک شود، سپس برش دهید و سرو کنید

فکر بکر

•در صورت تمایل، می توانید برای روی لازانیا به جای پنیر موتزارلا، از مخلوط پنیر پارمزان و گودای رنده شده استفاده کنید.
• در صورت تمایل، می توانید مقداری از مخلوطِ گوشتِ چرخ کرده را در گوشه ای از ورق لازانیا ریخته، مقداری پنیر موتزارلا به آن اضافه کرده و لازانیا را رول کنید. این کار را تکرار کنید تا ورق های لازانیا تمام شود، سپس رول ها را در ظرف نسوزی چیده، سس سفید و مقداری پنیر روی آن بریزید و در فر قرار دهید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید