آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد کلم قرمز

IMG_6929re.jpg
15 دقیقه زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کدو حلوایی (ریز خرد شده) 1 کیلو گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری
سیر (حلقه ای نازک خردشده) 2 حبه
مریم گلی تازه (خرد شده) 2 قاشق سوپ‌ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
مغز گردو (خرد شده) یک دوم پیمانه
کلم قرمز 120 گرم
پنیر لیقوان (خرد شده) 200 گرم
آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

1.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. 
2.کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت  رو باز به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید. 
3.سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی بیافزایید و اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید. 
4.برگ‌های کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

نکته

کلم هایی را انتخاب کنید که برگ های آن براق، شفاف و بدون زدگی باشند.
کلم خردشده خاصیت خود را سریع از دست می دهد، بنابراین بهتر است کلم برگ را در سلفون قرار دهید تا بتوانید آن را به مدت 2 هفته در یخچال نگه داری کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید