آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ گوشت ادویه دار

DSC_6908re.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 3:30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

مغز ران گوساله 400 گرم
قلم گاو یک کیلوگرم
پیاز (خرد‌شده) 3 عدد
زنجبیل (خرد‌شده) 30 گرم
آرد گندم 1/3 پیمانه
کره 2 قاشق سوپ‌خوری
پیازچه (حلقه ای نازک خردشده) 1 ساقه
سویا سس 1 قاشق چای‌خوری
کلم سبز (خرد شده) 280 گرم
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
روغن‌ زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری
جوانه ماش (خردشده) 50 گرم
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
تخم‌مرغ (زده‌شده) 2 عدد

طرز تهیه

1-گوشت، قلم گاو، پیاز و 15 پیمانه آب را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده، درِ ظرف را بگذارید تا به مدت 3 ساعت بپزد؛
2-گوشت را از قابلمه درآورده و صبر کنید تا سرد شود، پس از این مرحله، گوشت را به رشته‌های 3 سانتی‌متری برش دهید و در ظرفِ دربسته در یخچال بگذارید؛
3-آب گوشت را از صافی رد کنید، زنجبیل را به آن افزوده و روی حرارت قرار دهید؛
4-در قابلمه‌ای جداگانه آرد را در کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کمی آب گوشت به آرد بیافزایید و هم بزنید تا رقیق و یکدست شود؛ پس از آن گوشت، پیازچه، سویا سس و کلم را به آب گوشت اضافه کنید (در فاصله‌ای که سوپ می‌جوشد، چند بار آن را هم بزنید)؛
5-در تابه‌ای جداگانه سیر را در روغن‌ زیتون تفت دهید و به همراه جوانه ماش، کمی نمک و فلفل به سوپ بیافزایید سپس تخم‌مرغ‌ها را به آرامی به آن اضافه کنید. اندکی بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های مورد نظر بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

ثریا چیت سازی [ ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ]
پاسخ
بی نظیر بود .عاشق کارهاتم سا ناز جونم
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید