آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بیسکویت مارمالادی

با کمی دقت و سلیقه می توان تغییری دلچسب در وعده های غذایی نظیر صبحانه ایجاد کرد

IMG_7422re.jpg

مواد لازم

آرد 3 پیمانه (315گرم)
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری (3گرم)
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
شکر یک دوم پیمانه (75گرم)
تخم مرغ 1 عدد (55 الی 60گرم)
کره (قطعه قطعه شده) 1 پیمانه (160گرم)
مارمالاد هویج 200گرم
بادام پرک شده 150گرم

طرز تهیه

 آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را روی سطحی با هم مخلوط کنید و به صورت یک کپه درآورید و در وسط آن یک حفره ایجاد کنید. تخم مرغ را در این حفره بشکنید و کره را دورتادور آن پخش کرده و با دست ورز دهید تا خمیری کاملاً یکدست و منسجم به دست آید. سپس در کاغذ آلومینیوم بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. روی سطح صافی را مقداری آرد پاشیده و خمیر را به کمک وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و به شکل مستطیل (به طول 30 و عرض 6 سانتی متر) برش دهید و روی سینی فر که از قبل با مقدار کمی روغن مایع چرب کرده اید، بچینید. از طول خمیر را از دو طرف به صورت رول یک بار بپیچید، وسط خمیر (بین دو رول) را با مقداری مارمالاد هویج پوشش دهید و روی آن بادام پرک شده بریزید و در طبقه وسط فری که از یـک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کرده اید به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهیـد تا زیر بیسکوییت ها و روی بادام ها هم طلایی شوند. سپس از فر بیرون آورده بیسکوییت ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس به ابعاد مورد نظر برش داده و در صورت تمایل روی آن مقداری پودر قند بپاشید.



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید