آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بیسکویت آلمانی

DSC_5597re.jpg
10 دقیقه بیسکویت آلمانی 20 دقیقه بیسکویت آلمانی

مواد لازم

کره 250گرم
پودر قند 1 پیمانه (115گرم)
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پوست پرتقال (رنده شده) 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم 3 قاشق سوپ خوری
آرد گندم (الک شده) 400گرم
نشاسته ذرت 1 پیمانه (100گرم)
نشاسته ذرت تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

1.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2.کره را در ظرفی با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود، سپس پودر قند را طی دو مرحله به آن اضافه کرده و هم بزنید؛
3.زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
4.وانیل و رنده پوست پرتقال را به مخلوط بالا اضافه کرده، سپس شیر ولرم را به آن افزوده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید. آرد گندم را به همراه نشاسته ذرت کم کم به آن اضافه کرده و مواد را کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛
5.مواد را در دستگاه بیسکویت ساز  بریزید و در سینی فری که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده اید، قالب بزنید. سینی را در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بپزند. پس از این مدت، بیسکویتها را از فر بیرون آورید، آنها را با ربانهای رنگی تزیین کرده، سپس بیسکویت های آلمانی را به همراه نوشیدنی گرم سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید