آشپزی بدون عشق معنا ندارد

موس شکلات تلخ

216031re.jpg

مواد لازم

موس شکلات تلخ
شکلات تلخ 70% (خردشده) 140 گرم
کره 113 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
بادکا (گلوگز مایع) 14 گرم
مِرنگ ایتالیایی طبق دستور داده شده
توت فرنگی (دو نیم شده) تعدادی برای تزیین
مِرنگ ایتالیایی
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر (الک شده) 100 گرم

طرز تهیه

 مرنگ ایتالیایی

 در ظرفی، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شده و جای پره های همزن روی آن بماند. پودر شکر را به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با دورِ تند همزن برقی، هم بزنید تا قله های کوچکی روی آن ایجاد شود.

 موس شکلات تلخ

1. شکلات تلخ و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا کاملاً ذوب شود (روش بن‏ماری)؛
2. در ظرفی دیگر، زرده تخم مرغ و بادکا را با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط و یکدست شود؛
3. مخلوط زرده را روی حرارت بخار آبِ جوش قرار داده و مرتباً هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود (روش بَن‏ماری)، سپس از روی حرارت بردارید؛
4. مقداری از شکلات ذوب شده را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا حرارت زرده و شکلات یکسان شود، سپس بقیه شکلات را افزوده و مجدداً مخلوط کنید؛
5. مرنگ ایتالیایی را به آرامی به مواد اضافه کرده و از یک جهت با لیسک به صورت دَوَرانی هم بزنید؛
6. مایه آماده شده را در قیف ریخته، لیوان های مورد نظر را با آن پر کنید و به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، لیوان ها را از یخچال خارج کرده، روی آن ها را با توت فرنگی تزیین و سرو کنید.



نظر خود را بنویسید

مژگان حسینی [ ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ ]
پاسخ
عالی بود

خوشمزه وشیک
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید