آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مربای پوست هندوانه

54888re.jpg

مواد لازم

پوست هندوانه (ضخیم) 1 کیلوگرم
آب آهک به مقدار لازم
شکر شش و دوسوم پیمانه (1 کیلوگرم)
آب سه و یک سوم پیمانه (525 میلی لیتر)
بادکا (گلوکز) یک چهارم پیمانه (80 گرم)
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیموترش یک چهارم پیمانه (40 میلی لیتر)

طرز تهیه

1.پوست هندوانه را شسته و قسمت سفید آن را جدا کنید و به دلخواه قالب و یا برش بزنید. سپس داخل آب آهک ریخته و به مدت دوازده ساعت بگذارید بماند.
2.پوست هندوانه ها را در آورده، به مدت شش ساعت در آب ساده قرار دهید. سپس در آبکش ریخته و پس از آن در آب جوشان بریزید، چند جوش که زد و کمی نرم شد در آبکش بریزید.
3.در این فاصله شکر را با آب و بادکا مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که قوام آمد، پوست هندوانه را به آن بیفزایید، پس از چند جوش وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و پس از چند لحظه از روی حرارت بردارید. پس از سرد شدن در ظرف مخصوص مربا بریزید.

نکته

آب آهک: یک کیلو آهک را در 12 پیمانه آب حل کنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا ته نشین شود، سپس آب زلال آن را جدا کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید