آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شربت میوه ای تابستانی

یکی از راه های فرو نشاندن گرمای روزهای تابستان، نوشیدن شربتی خنک و گوارا است. متاسفانه در حال حاضر فرهنگ استفاده از شربت های تابستانی به گونه ای است که گاهی تا چند صد کالری در ازاء این خنک شدن وارد بدن فردمی شود. این وضعیت در حالی است که به طور معمول، شربت های آماده مصرف تقریباً فاقد هر گونه ماده مغذی هستند. این موضوع در صورت تداوم می تواند موجب بر هم خوردن تعادل متابلولیسم فرد و چاقی وی شود. در این میان انتخاب یک نوشیدنی مناسب از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. شربت های تهیه شده از میوه های تازه، به دلیل حجم بسیار کمتر شکر مورد نیاز، بهترین انتخاب برای مبارزه با عطش طاقت فرسای روزهای گرم سال هستند.
جالب است بدانید که هر قدر میزان شیرینی یک نوشیدنی بیشتر باشد، عطش فرد برای نوشیدن، بیشتر می شود!

70840re.jpg

مواد لازم

توت فرنگی 200 گرم
گلابی 2 عدد (280 گرم)
انگور 100 گرم
آلو سیاه 200 گرم
زردآلو 200 گرم
شربت معطر به مقدار لازم
یخ (خردشده) به مقدار لازم

طرز تهیه

تمام میوه ها را به طور یکدست و یک اندازه خرد کنید. (می توانید انگور را به دو نیم کرده و هسته آن را درآورید) شربت خنک را با قطعه های یخ  به همراه میوه های خردشده در ظرف های یک نفره ریخته و سرو کنید.

جایگزین

می توانید از هر نوع میوه دیگر نیز استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید