آشپزی بدون عشق معنا ندارد

تارت لیموترش

lemon tart. اردیبهشت.jpg

مواد لازم

آرد نول (الک شده) 250 گرم
پودر قند (الک شده) 60 گرم
نمک نصف قاشق چای خوری
کره (خردشده) 70 گرم
تخم مرغ 4 عدد
روغن جامد مقداری برای چرب کردن
لوبیا یا برنج به مقدار لازم
شکر (نرم و دانه ریز) 200 گرم
پوست پرتقال (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
آب پرتقال 45 میلی لیتر
پوست لیموترش (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
آب لیموترش 45 میلی لیتر
خامه صبحانه 125 میلی لیتر
لیموترش (حلقه ای خردشده) تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

1.آرد نول، پودر قند و نیمی از نمک را در ظرفی، مخلوط و الک کنید. کره را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا خمیر شبیه تکه های پودر سوخاری شود، سپس یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده و به آرامی با سرِ انگشت، ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
2.خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 03 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را از 51 دقیقه قبل، روی حرارت 571 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
3.خمیر سردشده را با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و آن را داخل قالب تارت قرار داده و اضافی آن را بگیرید، سپس با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید؛
4.خمیر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن، مقداری لوبیا یا برنج بریزید و به مدت 01 تا 51 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. پس از این مدت، فویل و لوبیا را از روی تارت بردارید و آن را مجدداً داخل فر برگردانید و پخت را به مدت پنج دقیقه دیگر ادامه دهید؛
5.در این فاصله، بقیه تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید، سپس رنده پوست پرتقال، آب پرتقال، رنده پوست لیموترش، آب لیموترش، خامه صبحانه و بقیه نمک را به آن افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی خاصل شود؛
6.خمیر تارت آماده شده را از فر خارج کرده، مایه آماده شده را روی آن بریزید و با پشتِ قاشق، سطح آن را صاف کنید، سپس آن را مجدداً به مدت 54 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد؛
7.پس از پخت، تارت را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 03 دقیقه در دمای محیط بماند تا کاملاً خنک شود، سپس آن را برش داده و با حلقه های لیموترش، تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

فرشته [ ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ]
پاسخ
خواهش میکنم اندازه هارو به پیمانه بگید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم از آنجا که پیمانه ها ، استانداردهای متفاوتی دارند و برای شیرینی پزی دقت اندازه گیری بسیار مهم است ،بنابراین ذکر مقادیر مواد اولیه به گرم دقیق تر است .
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید