آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پودینگ هندوانه و گلاب

مجله26ص75.jpg

مواد لازم

آب هندوانه 5 پیمانه (800 میلی لیتر)
آرد ذرت نصف پیمانه (60 گرم)
شکر (دانه ریز) 1 پیمانه (150 گرم)
گلاب 2 قاشق سوپخوری (28 میلی لیتر)
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری (28 میلی لیتر)
شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) 100 گرم
دارچین (پودر شده) نصف قاشق چایخوری (5/1 گرم)
خامه (فرم گرفته) یک و نیم پیمانه ( 300 گرم)
خلال پسته نصف پیمانه (70 گرم)

طرز تهیه

آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید. روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. سپس 3/2 از شکلات را روی پودینگ ها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید. باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید