کباب کوبیده

حداقل هفته‌ای یکبار دور شدن از محیط شهر و زندگی ماشینی و به وجود آوردن محیطی آرام و دلنشین در دل طبیعت و به پا نمودن دود کباب و فراهم کردن چای روی ذغال را به شما توصیه می کنیم.

3814891کباب کوبیده.jpg
4 نفر تعداد نفرات

مواد لازم

گوشت قلوه گاه گوسفند 750 گرم
گوشت مغز ران گوساله 400 گرم
پیاز رنده شده 2 عدد (معادل 280 گرم)
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت گوسفند و گوساله را دوبار چرخ کرده، پیاز رنده شده را کمی فشار دهید تا مقداری آب آن گرفته شود. نمک و فلفل را اضافه نموده به مدت 15 الی 20 دقیه ورز دهید(هرچه گوشت را بیشتر ورز دهید و چسبندگی آن بیشتر شود، گوشت از سیخ نمی‌ریزد) سپس دست را خیس کرده گوشت را به طور یکنواخت به سیخ کشیده و بعضی از قسمت های آن را فشار دهید تا گوشت به سیخ بچسبد و بعد آن را با سیخ به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید . پس از این زمان سیخ ها را روی آتش تند قرار داده، کمی که گوشت خودش را گرفت حرارت را ملایم کنید تا مغز گوشت پخته شود.

نکته

زمانی که در پیک نیک هستید و یخچال در دسترس نمی باشد ورز گوشت را بیشتر نموده تا گوشت کاملاً خود را بگیرد.


نظر خود را بنویسید

شبنم ساجدی [ ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با تشکر از آموزش تان
میشه بفرمایید حرارت ذغال را چطور کم کنیم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
برای پخت کباب حرارت باید یکدست پخش شود و زیاد باشد. چون شعله ی کم باعث طولانی شدن زمان پخت و خشک شدن گوشت می شود.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]