فریتاتای یونانی

فریتاتای-یونانی.jpg
10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سیب زمینی (بدون‌پوست و خلالی درشت خردشده) 800 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
کره 15 گرم
پیاز (خلالی ریز خردشده) 2 عدد
تخم مرغ 6 عدد
سرکه سفید به مقدار لازم
جعفری (پاک شده) 15 گرم

طرز تهیه

1. در قابلمه ای حاوی آبِ جوش، روی حرارت زیاد، خلال های سیب زمینی را به مدت 8 دقیقه، بجوشانید تا نرم شوند. در اواسط پخت، مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید سپس آن را آبکش کنید و بگذارید آبِ آن، کاملاً گرفته شود؛
2. در قابلمه ای کوچک، حاوی روغن داغِ فراوان، سیب زمینی ها را سرخ کنید (روغن جوش) سپس به وسیله کفگیر سوراخدار آنها را از قابلمه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود؛
3. در این فاصله، در تابهای نچسب حاوی کره، روی حرارت ملایم، پیاز را به همراه مقداری نمک تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛
4. سیب زمینی ها را به تابه حاوی پیاز اضافه و مخلوط کنید. تخممرغها را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید، نمک و فلفل را به آن بیافزایید و مخلوط کنید سپس مخلوط تخم مرغ را به تابه حاوی پیاز و سیب زمینی، اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. حرارت را ملایم کنید تا تخم مرغ کاملاً بپزد. پس از پخت، مقداری سرکه و جعفری را روی آن بریزید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]