سالاد کدوسبز

سالاد-کدو-سبز.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی

مواد لازم

روغن زیتون 70 میلی لیتر
سرکه سفید 2 قاشق سوپ خوری
شکر (نرم و دانه ریز) جایگزین 1 قاشق چای خوری
ریحان خشک (پودرشده) 1 قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز (دونیم شده و بدون دانه) 1 عدد
برگ کاهو تعدادی برای تزیین
کدوسبز کوچک (باپوست و حلقه ای نازک خردشده) 2 عدد
خیار (بدون پوست و حلقه ای خردشده) 2 عدد
سیب قرمز (باپوست و نگینی خردشده) 2 عدد

طرز تهیه

 1. 60 میلی لیتر از روغن زیتون، سرکه سفید، شکر، ریحان خشک، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل را در ظرفی شیشه ای ریخته و مرتباً تکان دهید تا ذرات شکر کاملاً حل شده و سس یکدستی حاصل شود.

2.فلفل دلمه ای را با قلم موی مخصوص آشپزی به بقیه روغن زیتون آغشته کرده و از هر طرف، روی باربیکیو یا صفحه گریل چرب شده با حرارت متوسط رو به بالا گریل کنید، سپس آن را خلالی خرد کنید.

3.برگ های کاهو را در ظرف موردنظر چیده و کدوسبز، خیار، سیب و فلفل دلمه ای گریل شده را روی کاهوها بریزید، سپس سس آماده شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

جایگزین

در صورت تمایل، می توانید به جای شکر، از یک قاشق چای خوری عسل استفاده کنید تا سالاد رژیمی و سالم تری داشته باشید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]