جوجه زردآلو

جوجه-زردآلو.jpg

مواد لازم

زردآلو 100 گرم
قیسی 100 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری (28 میلی لیتر)
شکر یک دوم پیمانه (75 گرم)
عسل 1 قاشق سوپخوری (20 گرم)
پودر نارگیل 1 پیمانه (75 گرم)
گردو (خرد شده) یک چهارم پیمانه (25 گرم)
پسته (خرد شده) یک چهارم پیمانه (25 گرم)
قیسی مقداری برای تزیین
شکلات (ذوب شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1.زردآلو و قیسی را خرد کرده و روی آن آب پرتقال، شکر و عسل بریزید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند.

2.سپس در مخلوط کن ریخته تا به صورت پوره درآید. پس از آن در ظرفی ریخته نیمی از  پودر نارگیل را بیفزایید (توجه داشته باشید مقدار پودر نارگیل به حدی باشد که بتوانید از مواد خمیری نرم به دست آورید که به دستتان نچسبد). 

3.از خمیر به دست آمده گلوله های کوچکی برداشته در وسط آن کمی گردو و پسته قرار داده و مجدداً آن را گرد کنید و طبق عکس به صورت جوجه فرم دهیـد و در بقیـة پودر نـارگیل بغلطانیـد، سپس از چند عدد قیسی برای ساختن پا و دهان آن استفاده کنیـد. شکلات ذوب شده را نیـز به عنوان چشم جوجه به کار ببرید.

نکته

• در صورتی که خمیر به دستتان چسبید، مقداری پودر نارگیل زده و در صورتی که خمیر سفت بود مقداری آب پرتقال بیفزایید.(توجه داشته باشید خمیر باید یکدست و منسجم باشد).
• برای تهیه چشم جوجه ها، شکلات تخته ای خرد شده را روی بخار آب جوش قرار داده تا ذوب شود (بن ماری). سپس به اندازه لازم از آن را به صورت دکمه های ریز با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت و بسته شود. سپس به عنوان چشم جوجه ها استفاده کنید.

جایگزین

1ـ در صورت تمایل می توانید به جای یک دوم پیمانه شکر، یک چهارم پیمانه عسل به مقدار عسل داده شده اضافه کنید.
2ـ برای چشم جوجه، به جای شکلات ذوب شده از کشمش ریز هم می توان استفاده کرد.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]