املت پیازچه

سبزیجات رنگین سرشار از فیبر، ویتامین، املاح معدنی و آنتی اکسیدان هستند و این یعنی همه آن چیزی که کودکان درحال رشد به آن احتیاج دارند، اما متاسفانه این روزها هم به دلیل شاغل بودن مادران و هم رویکرد کلی جامعه به سمت غذاهای آماده، کمتر شاهد حضور سبزیجات در بشقاب کودکانمان هستیم. حال چنانچه شما نیز از آن دسته مادرانی هستید که فرزندانتان را به خوردن سبزیجات عادت نداده اید، از همین امروز شروع کنید. دو دستور ذیل، به دلیل بهره مندی از سبزیجات فراوان، میتواند عصرانه ای مغذی برای آنها باشد.

املت-پیازچه-02.jpg
10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

ریحان (پاک و خردشده) 20 گرم
پیازچه (پاک و خردشده) 3 ساقه
تخم مرغ 3 عدد
سویاسس 2 قاشق سوپخوری
روغن ماهی 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

1.در ظرفی، ریحان، پیازچه، تخم مرغ، سویاسس و روغن ماهی را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

2.در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، مایه املت را  بریزید و در تابه را بگذارید تا املت به مدت 12 دقیقه بپزد.

3.پس از این مدت، املت را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]