کیک خامه ای وانیلی

کیک-خامه-ای-وانیلی.jpg

مواد لازم

پودر کیک وانیل آماده 1 بسته
پودر خامه آماده 1 بسته
شکر (نرم و دانه ریز) 50 گرم
خامه صبحانه 40 میلیگرم
کره 40 گرم

طرز تهیه

1. کیک را طبق دستور روی بسته بندی، آماده کنید. پودر خامه را نیز طبق دستور روی بسته بندی، آماده کنید؛
2. در این فاصله، شکر را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب و کاراملی شود. خامه و کره را به شکر کاراملی افزوده، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مرتباً با همزن دستی، هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را بهمدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود؛
3. کیک آماده شده را به صورت عرضی برش داده و دو نیم کنید. روی یکی از آنها را با مقداری خامه فرم گرفته پوشانده و با پالت، سطحِ آن را صاف کنید. کیک دیگر را روی آن قرار داده، سس آماده شده و بقیه خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

مریم رضایی [ ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام ببخشید میشه در مورد خامه فرم گرفته توسط پودرخامه رو توضیح بدین؟؟؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
عزیزم ابتدا کاسه ای که میخواهید خامه را درون آن بریزید و پره های همزن را 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شوند کاسه را از فریزر خارج کنید ، خامه را داخل کاسه بریزید و 2 قاشق پودر خامه به آن اضافه کنید ، با قاشق کمی خامه و پودر خامه را مخلوط کنید ، با دور کند همزن 10 ثانیه خامه را بزنید سپس دور همزن را تند کنید و 3 دقیقه با دور تند خامه را بزنید تا خامه فرم بگیرد و حجیم شود ، در این مرحله در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر قند اضافه کنید. این خامه تا چند ساعت بیرون از یخچال کیفیت خود را بدون هیچ تغییری حفظ میکند.
مریم آل هاشم [ ۲۵ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام خدمت خانم مینایی وهمکاران
می خواستم بپرسم پودرخامه آماده همان کارخامه فرم گرفته رو میکنه؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۹ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
بله کاربر عزیز اما خامه ی فرم گرفته طعم بهتری نسبت به پودر خامه دارد.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]