املت با مربای توت فرنگی

املت مربای توت فرنگی.jpg
۴ تعداد نفرات ۵ دقیقه زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه زمان پخت

مواد لازم

تخم مرغ (هم زده شده ) ۴ عدد
زعفران ۱ قاشق چایخوری
مربای توت فرنگی (پوره شده) ۴ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
پودر شکر به مقدار لازم

طرز تهیه


1. تخم مرغ های هم زده شده را با زعفران و کمی نمک در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید، سپس مقداری از آن را با ملاقه برداشته و در تابه ای کوچک حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم بریزید. دسته تابه را بگیرید و آن را به صورت دَوَرانی و باملایمت بچرخانید تا تخم مرغ به طور یکنواخت، کفِ تابه را بپوشاند و کاملاً خود را بگیرد؛
2. زمانیکه تخم مرغ سفت شد، مربای توت فرنگی را روی آن ریخته و آن را از یک طرف رول کنید. مقداری پودر شکر روی رول بپاشید، سپس آن را در ظرف موردنظر قرار داده و سرو کنید.

جایگزین

در صورت تمایل، میتوانید بسته به ذائقه تان، از هر نوع مربای دلخواه دیگری استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]