شربت زعفران

مجله 10 ص 39.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

زعفران (ساییده و حل شده در آب) 5 قاشق سوپ خوری
شکر نیم پیمانه
آب 4 پیمانه ( 1 لیتر)

طرز تهیه

اندکی زعفران را در آب داغ حل کرده و با یک پیمانه شکر و آب داخل پارچ بریزید و هم بزنید. میزان شیرینی و رنگ این شربت با مقدار زعفران و شکری که در آن حل می شود ارتباط مستقیمی دارد. در صورت تمایل می توانید از کمی رنگ زعفران به همراه خود زعفران استفاده کنید. 

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]