سالاد کلم خامه ای

IMG_6896re.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی 60 دقیقه زمان استراحت

مواد لازم

سس مایونز 1/2 پیمانه
خامه 2 قاشق سوپ‌خوری
شکر 1 قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق چای‌خوری
خردل (پودر شده) 1 قاشق چای‌خوری
کرفس (خرد شده) 1 ساقه
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
کلم (نازک برش خورده) 1 عدد
هویج (رنده شده) 1 عدد
پیاز (خرد شده) 50
پنیر پارمزان 70 گرم

طرز تهیه

سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ادغام شوند. پنیر پارمزان را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. پس از آن، مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]