برای درست کردن نعناع داغ مقداری روغن را در یک شیرجوش دسته دار ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود، البته روغن نباید خیلی داغ شود؛ زیرا حرارت زیاد باعث سوختن نعناع و تلخ شدن آن میشود.
بعد از اینکه روغن داغ شد، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید، بلافاصله پودر نعناع خشک را در آن ریخته و فوری از روی حرارت بردارید و بچرخانید (علت انتخاب ظرف دسته دار همین است که به راحتی بتوانید نعناع را در روغن چرخانید).
نکات مهم:
استفاده از نعناع تمیز، ساقه و شاخه های زمخت نداشته باشد و رنگی خوشرنگ داشته باشد، در کیفیت نعناع داغ شما بسیار اثرگذار است.
رنگ دلربای نعناع داغ شما، بسیار وابسته به روغنی است که استفاده می کنید؛ ما به شما می گوییم اگر به دنبال یک نعناع داغ محشر هستید، حتما از روغن زیتون سبز خوشرنگ استفاده کنید.
در نعناع داغی که حالت مجلسی دارد، تا حد امکان از نعناع ریز پودر شده استفاده می شود؛ پس تا حد امکان آن را پودر کنید.
اضافه کردن نمک به روغن، باعث حفظ رنگ نعناع خواهد شد.
میتوانید به نسبت مساوی از پونه کوهی و نعناع خشک به روغن اضافه کنید، تا نعناع داغی با عطر و بوی عالی داشته باشید.
بهترین ترکیب برای تهیه بوکگارنی، استفاده از، یك عدد برگ بو، ۷ عدد ساقه جعفری، ۷عدد فلفل سیاه درسته و قاشق چای خوری پودر آویشن خشك یا یك شاخه آویشن تازه است
ترکیب سبزیجات میرپوآ در مناطق مختلف دنیا با یکدیگر متفاوت است، ولی معمولاً ترکیب اصلی شامل ۲۵ درصد کرفس، ۲۵ درصد هویج، ۲۵ درصد پیاز و ۲۵ درصد ترهفرنگی است
باقلا بومی اروپا بوده و اکنون در سراسر مناطق معتدل جهان میروید. بهرنگهای زرد (لپهباقلا) و سبز وجود دارد و مرغوبترین باقلای ایران (ریز پلویی)، در کاشان کشت میشود.
چغندر گیاهی است دوساله با برگهای پهن چیندار که مستقیما از ریشه خارج میشوند. این گیاه بهطور وحشی در مناطق شمال غرب ایران و بهطور پرورشی در اغلب مناطق ایران وجود دارد
بهترین ترکیب برای تهیه بوکگارنی، استفاده از، یك عدد برگ بو، ۷ عدد ساقه جعفری، ۷عدد فلفل سیاه درسته و قاشق چای خوری پودر آویشن خشك یا یك شاخه آویشن تازه است
ترکیب سبزیجات میرپوآ در مناطق مختلف دنیا با یکدیگر متفاوت است، ولی معمولاً ترکیب اصلی شامل ۲۵ درصد کرفس، ۲۵ درصد هویج، ۲۵ درصد پیاز و ۲۵ درصد ترهفرنگی است
باقلا بومی اروپا بوده و اکنون در سراسر مناطق معتدل جهان میروید. بهرنگهای زرد (لپهباقلا) و سبز وجود دارد و مرغوبترین باقلای ایران (ریز پلویی)، در کاشان کشت میشود.