آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دستورات غذایی | چیز کیک

چیز کیک یا کیک پنیر یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست و در واقع یک نوع شیرینی است که از دو لایه تشکیل شده است. لایه رویی، معمولا ضخیم تر ولی نرم تر بوده و از یک لایه پنیر تازه، تخم مرغ و شکر تشکیل شده است. لایه زیرین آن نیز معمولا از یک نوع بیسکویت ترد مانند دایجستیو یا کیک تشکیل می شود. تفاوت عمده کیک پنیرهای دنیا در نوع پنیری است که استفاده می کنند. مثلا در آمریکا و کانادا بیشتر از پنیر خامه ای برای طبخ کیک پنیر استفاده می شود اما ایتالیایی ها پنیر توفو را به کار می برند و آلمانی و هلندی ها پنیری که از شیر بز به دست می آید استفاده می کنند. هنر یک شیرینی پز در تهیه کیک پنیر هنگامی مشخص می شود که در زمان بریدن و سرو کیک، فرم مثلثی یک برش کیک حفظ شود و به هم نخورد. چیز کیک معمولا با شکر شیرین می شود و با موادی همچون میوه، خامه، انواع مغزها و سیروپ شکلاتی می توان آنها را طعم دار نمود. نکته بسیار مهم در مورد چیز کیک ها انواع روش پخت آنهاست که به دو صورت است. یک روش به فرم پخته شده در فر است و فرم دیگر آن بصورت پخته نشده بوده و در یخچال تهیه می شود، بدین صورت که فقط چند ساعت در یخچال قرار داده می شوند تا خودشان را بگیرند.